Política de Privacitat

Aquesta Política de Privacitat descriu com l’Associació Provincial de Centres d’Ensenyament de Balears (d’ara endavant “CECEIB”) recopila, utilitza i comparteix informació personal quan vostè visita o utilitza el nostre lloc web (d’ara endavant el “Lloc”).

Recopilació d’Informació
Recopilem informació personal que vostè ens proporciona directament a través del Lloc, com el seu nom, adreça de correu electrònic, número de telèfon i una altra informació que pugui identificar-ho personalment. També podem recopilar informació automàticament a través de tecnologies com a cookies, balises web i registres del servidor. També podem recopilar informació automàticament a través de tecnologies com a cookies, balises web i registres del servidor.

Ús de la Informació
Utilitzem la informació personal que recopilem per a proporcionar i millorar el Lloc, respondre a les seves consultes i proporcionar-li informació sobre els nostres productes i serveis. També podem utilitzar la informació per a fins de màrqueting i publicitat.

Compartir la Informació
Podem compartir informació personal amb tercers proveïdors de serveis que realitzen serveis en el nostre nom, com a processament de pagaments, anàlisis de dades i serveis de màrqueting. També podem compartir informació personal quan sigui necessari per a complir amb la llei o per a protegir els nostres drets, propietat o seguretat.

Seguretat de la Informació
Prenem mesures de seguretat raonables per a protegir la informació personal que recopilem contra pèrdua, ús indegut i accés no autoritzat, divulgació, alteració i destrucció.

Drets de Privacitat
Vostè té uns certs drets relacionats amb la seva informació personal, com el dret a accedir, corregir o eliminar la seva informació personal. Si desitja exercir aquests drets, contacti’ns a través de la informació de contacte que es proporciona a continuació.

Canvis en aquesta Política de Privacitat
Podem actualitzar aquesta Política de Privacitat de tant en tant. Li recomanem que revisi aquesta Política de Privacitat periòdicament per a estar al corrent de qualsevol canvi.

Contacte
Si tieSi té alguna pregunta sobre aquesta Política de Privacitat, pot posar-se en contacte amb nosaltresinfo@ceceib.es.